Üzletünk

Üdvözöljük Honlapunkon! 

 

Keresse gyógyászati segédeszköz üzletünkben.

Siklós  Felszabadulás  u. 32

Tel : 30/513-53-71

Könnyű: egy csepp vérből.
Gyors: az eredmény leolvasása 10 percen belül.

IgG érzékenység: 100%
IgM érzékenység: 92,6%

Biosynex otthoni gyorsteszt ujjbegyvérből 10 percen belül megmutatja, hogy:

  • a beteg tüneteit a koronavírus (SARS-CoV-2) okozza-e.
  • a vizsgált személy átesett-e már a koronavírus fertőzésen és termel-e antitestet a szervezete.

merse-logo-kicsi

Egy cég, amely egy évtized alatt tudását és tapasztalatát felhasználva több ezer ember mozgásának szabadságát adta vissza, akik bizalmukkal tüntettek ki minket és a mai napig ezt teszik. Egy cég, amely nap, mint nap egyre erősebb kapcsolat kialakítására törekszik fogyasztóival és partnereivel: a páciensekkel, az orvosokkal, gyógytornászokkal, sportolókkal, idős otthonokkal, házi ápolókkal.

Gyógyászati segédeszköz forgalmazással foglalkozó családi vállalkozásunk 2006-ban alakult Komlón. Cégünk ügyvezetője Merse Anita. Történetünk Siklóson a „Dzsámi mellett” kezdődött meg szaküzletünkben – akkor még 20 négyzetméteren – a gyógyászati segédeszközök forgalmazás céljából. Alapvető célunk az volt, hogy olyan segédeszköz üzletet hozzunk létre, ami eddig hiányzott a térségből. Azóta a belvárosban és vonzáskörzetében is egyedülállóan közel 60 négyzetméteren igyekszünk az egyre bővülő segédeszköz és egyéb egészségmegőrző termékeinkkel segíteni, könnyíteni az arra rászorulók életét. Kolléganőink napról napra törekszenek a vevők gördülékenyebb ellátásért a minél nagyobb megelégedés reményében. Szakmánkból és tevékenységünkből kifolyólag szükség van empátiára és természetesen a mindig megértést, együttérzést sugárzó hozzáállásra, melyet nálunk mindenki megtalál.

Évről évre nagyobb hangsúlyt fektetünk a nem vényes termékek forgalmazására is, hogy az esetek többségében fiatalabb korosztály képviselői is megtalálják a számukra megfelelő termékeket. A Magyarországon forgalomba kerülő gyógyászati segédeszközök teljes palettáját be tudjuk szerezni. A folyamatosan változó és egyre szűkülő piaci körülmények között is mindig igyekszünk vásárlóinkat maximálisan kiszolgálni, hogy szaküzleteinkből elégedetten távozzanak Hozzávetőlegesen 3000 féle termékből álló, minőségi árukészletünk kiterjed a vényes és a nem vényes termékekre is. Az üzleteinkben forgalmazott árukészlet döntő többsége azonnal megvásárolható, de a raktárból éppen hiányzó árut is 24 órán belül beszerezzük, így az másnap átvehető vagy kérésre postázzuk, a nagyobb termékeket saját teherautóval házhoz is szállítjuk. Szakértő eladóink személyes és telefonon történő tanácsadást is vállalnak vásárlóink és partnereink felé.