Szolgáltatásaink

Amiben a rendelkezésére állunk:

  • Egyedi méretvétel történik az üzletben, talpbetét, cipő esetenként kompressziós harisnya méretvételét is vállaljuk. Ortopédcipész szakemberrel való együttműködésünk példás, szigorúan követjük az aktuális egészségfunkcióra kiélezett elvárásokat.
  • Kötszerekkel kapcsolatos információk, a sebkezelés minden területén az aktuális legújabb szakmai ismereteket és kezelési protokollokat adjuk át a felhasználóknak. A térséget lefedő ingyenesen kiszállító csapatunk kiemelt hangsúlyt fektet a megelőzésre és a korszerű terápiára a sebellátás minden területén. Bevált eszközeink használatát bemutatjuk.
  • A beteg teljes gyógyulási folyamatát végigkövetjük és segítjük: a kórházi ápolást követően jelen vagyunk a háziorvosi, szakorvosi ellátáson keresztül az otthoni betegápolásig.
  • Minőségi betegellátási stratégiánk alappillérei: a kiváló minőségű termékeink gyors elérhetőségének biztosítása a minden szakellátási területen. Valamint a betegek gyógyulását elősegítő betegközpontú szaktanácsadás a szakmai protokollok alapján. Ezen munkafolyamatok ötvözet garancia a beteg jó közérzetének, gyógyulásának megteremtésére. A beteggel és a szakdolgozókkal kialakított megfelelő együttműködés, kapcsolattartás, a beteg gyógyulásba vetett hitének megtartása, mindenkor segíti a gyorsabb gyógyulási eredményt.
  • A modern sebkezelés területén szakértői feladatunknak tekintjük a sebkezeléssel kapcsolatos legújabb információk és tapasztalatok átadását a különböző szakellátási területeken dolgozók részére.
  • Kiszállítás ingyenes (50 km en belül)

Szolgáltatásaink palettájának bővítése érdekében, ha Önnek is van ötlete, kérjük, ossza meg Velünk!